
زمان: 19 لغایت 22 آبان ماه 1394
مکان: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم قم
گزارش اجمالی
سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در استان قم برگزار شد ، در این دوره از جشنواره ، 1125 نفر به مرحله نهایی راه یافتند ولی در نهایت ۷۴۳ نفر برای حضور در مسابقات مرحله نهایی انتخاب شدند، به تفکیک ۱۲۰ نفر در بخش کتبی، ۲۸۵ نفر در بخش شفاهی، ۱۲۰ نفر در بخش پژوهشی، ۸۰ نفر در بخش فناوری، ۳۶۰ نفر در بخش هنری و ۱۶۰ نفر در بخش ادبی در دو قسمت خواهران و برادران حضور یافتند.
بخش شفاهی جشنواره شامل رشتههای حفظ کل قرآن کریم، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 5 جزء، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، اذان و مداحی است.
در بخش کتبی نیز دانشجویان در رشتههای احکام، آشنایی با سیره معصومین(ع)، آشنایی با احادیث و ادعیه، ترجمه و مفردات قرآنی، آشنایی با مفاهیم قرآنی شرکت نمودند.
بخش هنری نیز شامل رشته های تذهیب، طراحی پوستر، پویانمایی، معرق و منبت، فیلم کوتاه، عکاسی، نماهنگ، نقاشی، خوشنویسی و بخش ادبی نیز شامل نمایشنامهنویسی، داستاننویسی، فیلمنامهنویسی و شعر است.
رشتههای مقالهنویسی، تلخیص کتاب، نقد و بررسی کتاب در بخش پژوهشی و همچنین رشتههای تولید نرمافزار و وبلاگنویسی در قسمت فناوری تمامی رشتههای این دوره از مسابقات بود.
مراسم افتتاحیه سی امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور روز ۱۹ آبان ماه در مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) و به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با حضور جمعی از شرکت کنندگان و مسئولان دانشگاهی کشور برگزار شد.
بر همین اساس در ابتدای این مراسم، جمعی از خادمان آستان مقدسه حضرت معصومه(س) برنامه حمل قرآن به صحنه را اجرا کردند و پس از آن نیز سیدجواد حسینی، قاری بین المللی کشورمان به تلاوت آیاتی از کلام الله وحی پرداخت.
پخش بیانات مقام معظم رهبری درباره انس با قرآن کریم، پخش بخشهایی از دیدار مسئولان ستاد اجرایی مسابقات با آیات عظام نوری همدانی و مکارم شیرازی، قرائت پیام آیت الله العظمی سبحانی توسط حجت الاسلام سیدمحمد نقیب، معاون پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از دیگر بخشهای این مراسم بود.
در ادامه این مراسم نیز علی اصغر شعاعی، دبیر سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با اشاره به اینکه در این دوره از مسابقات ۴۵۰ دانشجو رقابت سه روزهای را انجام خواهند داد به بیان برخی از ویژگی های این مسابقات پرداخت و گفت: از مهم ترین ویژگی های این دوره از مسابقات چه در این دوره و البته چند دوره اخیر قرین بودن آن با عترت است.
وی افزود: در گذشته در ماه محرم و صفر فعالیتهای قرآنی تا حدودی کم می شد، اما جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور نشان داد که می شود در ماه محرم و صفر نیز علاوه برعزاداری به قرآن نیز پرداخت تا به این ترتیب قرآن و عترت در کنار هم قرار گیرند.
دبیر سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور بیانیه پایانی مسابقات علاوه بر بیانیه هیئت داوران را یکی دیگر از ویژگی های این دوره از مسابقات عنوان کرد و گفت: در پایان این مسابقات، همه ما همقسم خواهیم شد که تا گامی محکم در راستای گسترش فرهنگ قرآن و عترت داشته باشیم.
شعاعی در پایان به توجه ویژه به آموزش در این دوره از مسابقات اشاره و اظهار کرد: در پایان این مسابقات یک دوره آموزش دو ساعته قرآن کریم که در آن نکات این دوره از مسابقات گوشزد خواهد شد با حضور اساتید برجسته برگزار خواهد شد.
در ادامه این مراسم کلیپی از صحبتهای محسن حاجی حسنی کارگر و حسن دانش، دو نفر از قاریان بین المللی مهاجر الی الله پخش شد که برای لحظاتی فضای سالن محل برگزاری این مراسم را تحت تأثیر خود قرار داد. اجرای دو اثر توسط گروه تواشیح میعاد، بخش دیگری از برنامه های مراسم افتتاحیه بود.
بخش پایانی این مراسم نیز سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بود، وی در سخنان خود با اشاره به اینکه در مراحل قبلی مسابقات قرآن دانشجویان در سراسر کشور بیش از ۳۰۰ هزار نفر حضور داشته اند، گفت: افرادی که در مرحله کشوری این مسابقات هستند به نوعی چکیده این جمعیت هستند.
وی افزود: اگر چه در این مسابقات، نقش قرآن کریم برجسته شده است اما به عترت نیز توجه شده است و در بخش هایی همچون بخش هنری، مقاله نویسی و فناوری و ... به بخش عترت نیز توجه ویژه ای شده است.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ادامه با تأکید بر اینکه ائمه اطهار(ع) توجه ویژه ای به قرآن کریم داشته اند، بیان کرد: حضرت امام حسن عسکری(ع) تفسیر قرآنی در ۲۱ جلد داشته اند که از بین رفته است و امام صادق(ع) نیز یک تفسیر چهار جلدی از قرآن کریم داشته اند.
عابدی در بخش دیگری از سخنان خود در مراسم افتتاحیه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، به قرآن خواندن سر مبارک امام حسین(ع) بعد از بریده شدن اشاره کرد و گفت: زمانی که سر مبارک را از کربلا به شام بردند در تمام مسیر، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت می کردند. شخصی با دیدن این صحنه ابراز تعجب کرد، در آن زمان سر مبارک امام(ع) آیاتی از سوره مبارکه کهف را تلاوت می کردند، آن شخص در پاسخ به این تلاوت گفت که داستان اصحاب کهف عجیب است اما قرآن خواندن شما عجیب تر است.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که سر مبارک امام حسین(ع) از عسقلان به قاهره منتقل شد نیز در تمام طول مسیر سر مبارک آیاتی از قرآن کریم را تلاوت می کرد.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ادامه به بیان حدیثی از امیرالمومنین(ع) اشاره کرد و افزود: امام علی (ع) در حدیثی فرمودهاند: «آنچه قرآن درباره خدا، صفات خدا، معرفت خدا و ... بیان می کند به همان اکتفا و بسنده کنید». این یعنی اگر قرآن نبود، معرفت خدا نبود و معرفت خدا برای همیشه بسته بود.
وی در پایان با بیان اینکه عجیب ترین چیز این است که در کنار سفره قرآن بنشینی ولی از آن بهره ای نبری، ادامه داد: حضرت علی(ع) نیز می فرمایند: «هرکسی حتی اگر آدم خوبی هم باشد، اما قرآن نداند به بهشت نمی رود و در قبر می ماند تا زمانی که قرآن را در قبر یاد بگیرد و قرآندان به بهشت برود».
برگزاری مراسم افتتاحیه سی امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در شهر مقدس قم در ۱۹ آبان ماه و برگزاری قرعه کشی نوبت اجرای برنامه قاریان و حافظان این دوره از مسابقات، رقابت ها در صبح روز چهارشنبه ۲۰ آبان ماه در دو بخش بانوان و آقایان آغاز شد.
بر همین اساس این مسابقات در بخش آقایان از ساعت ۸:۳۰ صبح در دو رشته قرائت تحقیق و ترتیل و در سالن همایش مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) آغاز شده است و تا ساعت ۱۱:۳۰ ادامه دارد. در نوبت بعدازظهر نیز که از ساعت ۱۴:۳۰ شروع میشود، ادامه مسابقات رشته قرائت تحقیق و همچنین مسابقات رشته اذان برگزار شد.
همچنین در این روز و در رشتههای مربوط به حفظ قرآن بخش آقایان نیز مسابقات از ساعت ۸:۳۰ صبح در سالن شماره یک مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) آغاز شد، این مسابقات تا ساعت ۱۱:۳۰ در رشته حفظ کل و حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم برگزار شد.
از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۲۰:۳۰ نیز ادامه حفظ ۲۰ جزء و حفظ ۱۰ جزء قرآن برگزار شد، تا به این ترتیب مسابقات این روز با برگزاری رقابت در رشتههای قرائت ترتیل، قرائت تحقیق و حفظ کل، ۲۰ جزء و ۱۰ جزء قرآن به کار خود در روز اول پایان دهد.
در بخش بانوان نیز مسابقات در مجتمع فرهنگی امامزاده سیدعلی(ع) در رشتههای قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء و حفظ ۱۰ جزء قرآن در زمانهای اعلام شده برگزار شد.
در این مسابقات برگزاری رقابتها در مرحله فینال به تشخیص هیئت داوران واگذار شده بود.
در ادامه ایام برگزاری مسابقات ، مسئولان برگزاری این دوره از مسابقات برای دانشجویانی که در روز اول این مسابقات در نوبت صبح یا بعدازظهر به قرعه استراحت برخوردهاند، برنامه های فرهنگی و بازدید از اماکن مذهبی استان قم را در دستور کار قرار داده بودند
در نوبت صبح، اولین روز سی امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، بازدید از موزه قم، زیارت موسی مبرقع(ع) و بازدید از منزل امام خمینی(ره) در قم برای بانوان و آقایان در نظر گرفته شده بود.
همچنین در نوبت بعدازظهر نیز بازدید از کارگاه ساخت ضریح امامین عسکریین(ع)، کوه خضر نبی و مقبره شهدای گمنام در نظر گرفته شده بود.
از دیگر برنامه های جانبی این روز حضور تمامی شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در مراسم غبارروبی حرم حضرت معصومه(س) است که ساعت ۲۰:۳۰ برگزار شد.
آیین اختتامیه سیامین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، روز ۲۱ آبانماه با حضور حجت الاسلام محمدی، رئیس سازمان اوقاف، محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها، شرفخانی، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و حسینی، رئیس امور قرآنی سازمان اوقاف، حجتالاسلام والمسلمین عابدی، رئیس دانشگاه علوم قرآن و سایر مسئولان و دانشجویان در سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) شهر مقدس قم برگزار شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن توسط نفر اول رشته قرائت «حسین رفیعی» آغاز شد و در ادامه سیدوحید مرتضوی به اجرای برنامه پرداخت
سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور از صبح روز ۲۰ آبان ماه به طور رسمی آغاز شد تا پس از دو روز رقابت فشرده، چهره های برتر قرآنی دانشگاه های کشور را معرفی کنند.
سپس آیتالله عابدی، رئیس دانشگاه علوم قرآن ومعارف و رئیس ستاد برگزاری این مسابقات گفت: این دانشگاه، دانشگاهیست که ۲۲ دانشکده در سراسر کشور دارد و در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در رشتههایی که موضوعاتی که مرتبط با قرآن است دانشجو دارد و بیش از پنج هزار دانشجو در حال تحصیل هستند و بیشترین پذیرفتهگان دانشجویان تحصیلات تکمیلی در موضوع قرآن از دانشگاه علوم و معارف قرآن است.
وی ادامه داد: دانشگاه هم از لحاظ تربیت دانشجو و هم سطح علمی دانشگاه و هم تدوین کتابهای مرتبط در حوزه قرآنی موفق بوده است و از جنبه تعداد پذیرفتهشدهها در ارشد و دکتری این موضوع نسبت به سایر دانشگاههای کشور برتری دارد.
عابدی اظهار کرد: این دانشگاه ۸۳ استاد تمام وقت دارد. حدود ۴۸۰ استاد مدعو که بهترین استادهای قرآنی کشور هستند همچنین در بیش از ۲۰ استان کشور شعبه داریم و معمولا در سفرهای مقام معظم رهبری به استانها درخواستهای استاندارها تأسیس دانشگاههای علوم قرآنی بوده همانطور که از کشورهای دیگر نیز درخواست تأسیس شعبههایی از این دانشگاه شده است.
وی بیان کرد: این دانشگاه تنها دانشگاه تخصصی در موضوع قرآن است که دانشگاه علوم حدیث نیز مکمل این دانشگاه است.
سپس نماهنگی از سخنان آیات عظام مکارمشیرازی، جوادیآملی، نوریهمدانی و سبحانی درباره جشنواره قرآن وعترت دانشجویان به سمع و نظر حاضران در جلسه رسید و در ادامه حجتالاسلام محمدی، نماینده ولیفقیه و رئیس سازمان اوقاف طی سخنانی به مسئولان فرهنگی به ویژه مسئولان دانش عالی کشور گفت: ما این وظیفه را داریم که تفکر اسلام ناب محمدی که راه امام و مقام معظم رهبری واندیشه امام و مقام معظم رهبریست خودمان را مجهز و آماده کنیم تا اجازه ندهیم استعمارگران با شیوه جدید بر کشور و ملت ما سلطه کنند که آن سلطه فرهنگی، اعتقادیست و در این جهت مقام معظم رهبری در جمع جانبازان بالای ۷۰درصد در پاسخ به یکی از آنها که حکم جهاد دهید فرمودند حکم جهاد دادهام و آن جهاد تبلیغی و مدیریتی است.
وی اظهار کرد: جهاد تبلیغی بر عهده قرآنیان است که اجازه ندهیم تفکر ضد اهلبیت در نخبگان به وجود بیاید و زمینه سلطه استعمارگران به وجود بیاید.
محمدی اضافه کرد: چگونه رسالت قرآن و سنت پیامبر واهلبیت(ع) را مطرح کنیم که مقام معظم رهبری دیروز اشاره کردن که خودباختگی و احساس حقارت در مقابل دشمن زشت است که با آیات قرآن منافات دارد چنانکه در قرآن آمده است «دچار سستی و سهلانگاری نشوید که شما سرفرازید اگر ایمان داشته باشید».
نماینده ولیفقیه تصریح کرد: آنکه در مقابل اجنبی دچار حقارت و سرخوردگی میشود به این آیه از قرآن ایمان ندارد. ببیند نظام جمهوری اسلامی با چه عزت و شرفی در دنیا به فضل پروردگار به پیش میرود اما باید این را بدانیم که فرهیختگان دچار خودباختگی نشوند و این در صورتیست که خودمان را با فرهنگ قرآن و عترت و اهلبیت(ع) آشنا کنیم.
وی بیان کرد: فرهنگ قرآن این است که در مقابل دشمنان با قاطعیت و با شدت برخورد کنیم نه با حقارت و خودباختگی. اگر فردی با این فرهنگ قرآن آشنایی پیدا کند هیچکاه در مقابل دشمن دچار خودباختگی نمی شود.
سپس علیاصغر شعاعی، دبیر ستاد سیامین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به سخنرانی پرداخت و گفت: این جشنواره مسابقه منتخبان نهادهای دانشگاهیست که به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد.
شعاعی با اشاره به ویژگیهای این جشنواره، عنوان کرد: تعامل نهادهای قرآنی و دانشگاهی از مهمترین ویژگیهای این مسابقات بود. در این جشنواره تنها دانشگاه علوم معارف و اوقاف و امور خیریه برگزارکننده نبودند بلکه تمام نهادهای قرآنی برگزار کننده بودند.
در ادامه حجتالاسم محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاهها تصریح کرد: تلاوت قرآن و آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن وهمه اینها مقدمه است بلکه باید چهره عملی و نمونه انسان قرآنی را در دانشگاه ارائه دهیم.
وی تأکید کرد: اگر عمل ما قرآنی نباشد واخلاق ما قرآنی نباشد قطعاً این محافل تأثیر واقعیاش را نخواهد داشت. انتظار در دانشگاه این است که هنگامی که دانشجویان با دانشجوی قرآنی روبرو میشوند احساس عطر قرآن را از اعمال و رفتار او احساس کنند و دیگران تفاوت اخلاق آنها و رفتارشان را با دیگران بفهمند.
رئیس نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاهها اظهار کرد: تواضع افراد قرآنی باید نشان دهد که بار قرآن بر روی دوششان قرار گرفته است و احترامش به دیگران نشان دهد که قرآن در وجود او ریشه دواندهاست و محبتش ودسوزیاش به دیگران به قدری زیاد باشد که همه شیرینی را نسبت به رفتار او احساس کنند و رفتارش نشان دهد که او واقعا به قرآن نزدیک شده و از آن بهره گرفته است و این قله آرمانی ما در دانشگاهها است علاوه بر علم و تخصصی که دوستان در دانشگاهها پیگیری میکنند.
وی عنوان کرد: دانشجویان قرآنی دانشگاهها، دیگران را به قرآن راغبتر کند و تلاش خوبی را برای چشاندن شیرینی آن به دیگران داشته باشند و در محیطهای دانشگاهی خیمههای قرآن و عترت توسط شما دانشجویان باید گستردهتر شود و پرچم قرآن در بلندترین مکانهای ممکن با نیتهای خالص شما و رفتارهای سنجیده و قرآنی شما و اخلاق برگرفته از قرآن شما، برافراشته شود.
حسن ختام این آیین اختتامیه قرائت بیانیه پایانی سی امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور و تجلیل از منتخبان این دوره از مسابقات با حضور مسئولان و با اهدای لوح تقدیر و جوایز بود.
اسامی برگزیدگان
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ کل آقایان»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
مجتبی فردفانی | علوم و معارف قرآن کریم مشهد | اول |
رضا نژادتبریزی | - | دوم |
علیرضا سامری | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ ۲۰ جزء»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
جلال رضایی | - | اول |
محمدرضا رضایی | - | دوم |
امیرحسین عطارزاده | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ ۱۰ جزء»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
مصطفی مرادی | - | اول |
حمید جهانشاهلو | - | دوم |
احمد برزگر نصرآبادی | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ پنج جزء»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
بهمن محمدی | - | اول |
حسن رفیعی اصل | - | دوم |
میلاد احمدوند | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته قرائت تحقیق»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
حسین رفیعی | - | اول |
مهدی غلام نژاد | - | دوم |
سعید پرویزی | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته قرائت ترتیل»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
مجید فقیه | - | اول |
ابوالفضل خلیلی | - | دوم |
بهنام رحمانی | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته اذان»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
عباس سروری | - | اول |
فریبرز اسکندری | - | دوم |
مصطفی فلاح | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته مداحی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
محمد رضا گودرزی | - | اول |
محمد عرفانیان | - | دوم |
عباس مغنی مشکانی و حسین عبدلی | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ کل بانوان»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
زهرا قربانی | - | اول |
طاهره نایبی موحد | - | دوم |
زهرا محبی | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ ۲۰ جزء بانوان»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
فرزانه صادقی | - | اول |
زهرا چراغچی | - | دوم |
مهدیه شمسی | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ ۱۰ جزء بانوان»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
فائزه سادات قریشی نسب | - | اول |
آرزو اسلامی نعمت آباد | - | دوم |
هانیه حاجی زاده | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته حفظ پنج جزء بانوان»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
فرزانه شکوهیان | - | اول |
فاطمه مطهری | - | دوم |
معصومه زیبنده | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته مداحی بانوان»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
هاجر خورشیدی | - | اول |
سیده سکینه هاشمی | - | دوم |
زهرا کولیوند | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته ترتیل»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
فرزانه کلالی | - | اول |
فهیمه گلپایگانی | - | دوم |
آذرمان صادقی ناو | - | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته قرائت»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
سنا منبوهی | - | اول |
زهرا حسین پور | - | دوم |
اعظم غلامی | - | سوم |
بخش هنری
«اسامی برگزیدگان رشته پویانمایی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
هیات داوران هیچ اثری را به عنوان رتبه اول انتخاب نکرد. | - | اول |
محسن شیری | جامع علمی و کاربردی | دوم |
یاسر محدثی حمیدرضا مجیدی | جامع علمی و کاربردی آزاد اسلامی | به صورت مشترک سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته تذهیب»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
مهدی ستاریان | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | اول |
زهرا رسولی براردهی | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | دوم |
فاطمه سعیدی | پیام نور | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته خوشنویسی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
اصغر شریفی ریگی | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | اول |
محمد الماسی | جامع علمی و کاربردی | دوم |
محمود رباط جزی | جامع علمی و کاربردی | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته طراحی پوستر»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
سیدمهدی اسلامی زیدانلو | پیام نور | اول |
رقیه باوفا | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | دوم |
زهرا کیانی ابری | فنی و حرفه ای | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته عکاسی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
علیرضا پیوندی | آزاد اسلامی | اول |
پریناز کیانوش مقدم | فرهنگیان | دوم |
پریسا عابدی نیا | آزاد اسلامی | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته فیلم کوتاه»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
محمد حمزه ای | جامع علمی و کاربردی | اول |
سعید نجاتی | جامع علمی و کاربردی | دوم |
سرکوت نیکدل | فرهنگیان | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته معرق و منبت»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
مهدی نامور | پیام نور | اول |
زهرا منصوری | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | دوم |
محمد مسیبی | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته نقاشی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
پروین بیرانوند | جامع علمی و کاربردی | اول |
آسیه گونه زاده | جامع علمی و کاربردی | دوم |
مهدی سعیدی | آزاد اسلامی | سوم |
«اسامی برگزیدگان رشته نماهنگ»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
محمد زندسلیمی | فرهنگیان | اول |
امیررضا ورامینی | آزاد اسلامی | دوم |
«اسامی برگزیدگان رشته نمایشنامه نویسی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
محمود مهدوی | جامع علمی و کاربردی | اول |
محمدکاظم قائدی | فرهنگیان | دوم |
مهرداد بهزادی | آزاد اسلامی | سوم |
بخش ادبی
« اسامی برگزیدگان رشته تلخیص کتاب»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
بهمن یحیی زاده | فرهنگیان | اول |
اکرم سادات سحاق | فرهنگیان | دوم |
ساناز حسن زاده | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | سوم |
« اسامی برگزیدگان رشته داستان نویسی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
مرتضی اسدی مرام | آزاد اسلامی | اول |
خدیجه محمدی | آزاد اسلامی | دوم |
نیما عبدالهی درشکی | آزاد اسلامی | سوم |
« اسامی برگزیدگان رشته شعر»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
رضا نیکوکار | جامع علمی و کاربردی | اول |
محمد زارعی تجره | پیام نور | دوم |
فرحناز حمزه | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | سوم |
« اسامی برگزیدگان رشته فیلمنامه نویسی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
هیات داوران هیچ اثری را به عنوان رتبه اول انتخاب نکرد | - | - |
کاظم رستمی | جامع علمی و کاربردی | دوم |
مهران نصرتی زهرا سپهری | فرهنگیان علوم و معارف قرآن کریم | مشترک سوم |
بخش فناوری
« اسامی برگزیدگان رشته تولید نرم افزار»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
محمدرضا جدیدی | جامع علمی و کاربردی | اول |
عاطفه قاسمی | آزاد اسلامی | دوم |
کاظم دهناد سعید طوفان | آزاد اسلامی | مشترک سوم |
« اسامی برگزیدگان رشته وبلاگ نویسی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
محمدحسن کاظمی پرکوهی | جامع علمی و کاربردی | اول |
رحمان نجفی | پیام نور | دوم |
سعید ایزانلو | فرهنگیان | سوم |
بخش پژوهشی
« اسامی برگزیدگان رشته مقاله نویسی»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
مهلا فرهادی | فرهنگیان | اول |
معصومه شیردل | وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | دوم |
حکیمه یاری | علوم و معارف قرآن کریم | سوم |
« اسامی برگزیدگان رشته نقد و بررسی کتب»
نام و نام خانوادگی | دانشگاه | رتبه |
زهره سادات میرمقتدایی | وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | اول |
